Essulaisia O-Ringenillä

Tämän vuoden O-Ringen suunnistettiin Halmstadissa Etelä-Ruotsissa. Maasto oli juoksun kannalta pääosin hyväpohjaista, paikoitellen jopa nopeaa kangasmaastoa. Kolmannen päivän kilpailu käytiin meren rannalla Yyterin tyyppisessä maastossa. Essulaisia oli kisassa mukana 10 suunnistajaa. Mukavia tuloksiakin tuli. Sini suunnisti D21-pitkä radan kilpailussa sijalle 10, Henkka H40-lyhyellä radalla sijalle 15 ja Anssi voitti H20-pitkän matkan kilpailun.

Osallistujia oli paljon ja kisat olivat hyvin järjestetyt ja ruotsalaiseen tapaan myös hauskaa oheisohjelmaa  oli runsaasti. Miesten pääsarjan voitti tuore mailmanmestari Haldenia edustava Olav Lundanes ja naisten pääsarjan Hellas Orienteringin väreissä juokseva Venäjän Tanja Ryabkina.

Rastiviikon tulossivut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.