Hymynaamoja suunnistuskoulussa

EsSun suunnistuskoulun syyskausi on startannut vauhdikkaasti ja iloisia ilmeitä on taas näkynyt Espoon metsissä!  Viime viikolla nuoret suunnistuskoululaiset pääsivät kirmaamaan Puolarmaarissa eGroupJr-valmennusryhmän 14-16-vuotiaiden nuorten toimiessa ratamestareina, rastien ja viitoituksen viejinä ja poishakijoina sekä suosittuina apuohjaajina. On kyllä hienoa että seurastamme löytyy näin osaavia nuoria, kiitokset vielä kerran eGroupJr!

Tällä viikolla suunnistuskoululaiset pääsivät Karhusuon maastoihin Eeva-Kaisan ja Toivon suunnittelemille hienoille radoille. Kaikki ryhmät saivat suunnistaa suoria ratoja. Nuorimmmille oli metsään viety hymynaamatauluja, jotka kertoivat suunnistajan olevan oikealla reitillä. Jos eksyi väärälle polulle niin surunaamataulu opasti kääntymään takaisinpäin. Ainoa hidaste metsässä taisi olla mustikkamättäät, jotka kutsuivat suunnistajan jos toisenkin luokseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.