eGames ensimmäinen osakilpailu kisattu!

eGames-viikonloppu alkoi keskimatkan kilpailulla iloisessa tunnelmassa ja enimmäkseen poutaisessa säässä. Ensimmäinen osakilpailu käytiin Kellonummen jyrkkärinteisessä maastossa. Kilpailussa saatiin nauttia niin vaativista rinnerasteista kuin pienipiirteisistä avokallioalueistakin.

D21A-sarjan 4,4 km radalla Deltan naiset tekivät tuplavoiton. Jenny Paulin kipusi sarjan kärkeen, seurakaveri Anna Närhen jäädessä vain 16 sekunnin päähän voittajasta. Yvonne Gunell juoksi hienosti kolmanneksi naisten pääsarjassa.

H21A-sarjan kärjessä käytiin sekuntikamppailua. 5,0 km radalla Jonne Lakanen Vaajakosken Terästä vei miesten voiton 12 sekunnin keulalla toiselle sijalle kiiruhtaneeseen Timo Sildiin. Kolmossijasta käytiin tiukkaa kamppailua Tuomas Mattilan ja Jani Myllärisen välillä. Tuomas Mattila oli kuitenkin kuusi sekuntia Mylläristä nopeampi ja hän saavutti kolmossijan tämän päivän keskimatkan kilpailussa.

Luultavasti pisimmän matkan päästä eGameseihin saapui vasta suunnistuksen aloittanut sveitsiläinen Senn Martin. Haastattelussa hän kertoi matkustaneensa Suomeen päästäkseen suunnistamaan suomalaisessa maastossa. Tänään hän suunnisti H21C-sarjassa.

Ensimmäisen osakilpailun tuloksia pääsee tarkastelemaan täältä. Kuvia lauantailta
TÄRKEÄ TIEDOITUS: SUNNUNTAINA KUNNARLANTIELLÄ AJETAAN TOUR DE HELSINKI PYÖRÄILYTAPAHTUMAA. MUKANA ON YLI 2500 PYÖRÄILIJÄÄ. PYÖRÄILIJÄT OVAT BEMBÖLESSÄ KLO 11.30 -12.15 VÄLISENÄ AIKANA. TUONA AIKANA AUTOLIIKENNE ON AINAKIN AJOITTAIN POIKKI. TULE SIIS PAIKALLE ENNEN KLO 11.30 TAI KLO 12.30 JÄLKEEN. PYÖRAILYTAPAHTUMAN JOHDOSTA VELSKOLANTIE ON YKSISUUNTAINEN KLO 11.45-12.45, JOLLOIN POHJOISESTA EI PÄÄSE AJAMAAN ETELÄÄNPÄIN.

Huomisen sunnuntain pitkänmatkan kilpailut käynnistyvät klo 11.00. Kuntosuunnistuksessa on tarjolla kolme laadukasta rataa myös huomenna klo 11-12. Tervetuloa!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.