eGames 2012 kilpailtu

Sunnuntaina kilpailtiin eGames 2012 toinen osakilpailu. Lauantaisen keskimatkan kilpailun jälkeen oli pitkänmatkan vuoro. Suunnistuselämyksiä tarjottiin naisten pääsarjassa 6,4 km ja miesten pääsarjassa 10,7 km pituisella matkalla. Sunnuntain osakilpailussa päästiin suunnistamaan pitkiä rastivälejä rankassa maastossa. Maasto tarjosi lauantain osakilpailun tapaan pienipiirteisiä kalliomäkiä ja tarkkoja rastipisteitä. Sunnuntaina päästiin suunnistamaan poutasäässä, auringonpaistekin lämmitti iltapäivällä sään niin lämpimäksi, että t-paidalla pärjäsi varsin hyvin.

Delta menestyi viikonlopun eGames-kilpailussa loistavasti, sillä se toimii molempien pääsarjojen voittajien kotiseurana. H21A-sarjan kärkeen kipusi Deltan Timo Sild. Miesten pääsarjassa Timo Sild ja Vaajakosken Terän Jonne Lakanen kävivät tiukkaa taistelua kärkipaikasta, sillä molempien päivien yhteenlasketuissa ajoissa Lakanen hävisi Sildille vain 35 sekuntia. Kolmanneksi H21A-sarjassa suunnisti Jani Myllärinen KooVee:stä. Naisten pääsarjan kokonaiskilpailun voitti Deltan Jenny Paulin muutaman minuutin erolla toiselle sijalle suunnistaneeseen Pargas IF:n Yvonne Gunelliin. Kolmossijalle ylsi Sari Nurmela Vehkalahden Veikoista. Tulokset ja reittihärveli. Alla voittajien kuvat. Lisää kuvia löydät täältä.

             

Haluamme kehittää jokavuotista eGames-perinnettä eteenpäin, joten vastaanotamme erittäin mielellämme kaikenlaista palautetta koskien kisajärjestelyjä. Palautetta voi antaa tässä linkissä. Paljon kiitoksia palautekyselyyn vastaamisesta!

Kiitokset osanottajille ja lämpimästi tervetuloa ensi vuoden eGames 2013 -kilpailuun!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.