Kauden päättäjäissatoa

Aktiiviset essu-junnut

Aktiiviset essu-junnut

Menestyksekkään kauden 2014 päättäjäisiä juhlittiin viime torstaina.

Puheenjohtaja Marco Halen avasi juhlat kertaamalla kauden parhaita hetkiä, jotka siivittivät Essun seurahistoriansa kautta aikain menestyksekkäimpään sijaan SM-tilastoissa, kolmanneksi. Marco muistutti, että saavutuksen takana ennenkaikkea oli nuorten (R1-ryhmäläisten) tason nousu ja laaja-alainen suunnistustoiminta myös hiihto- ja pyöräsuunistuksessa. Kauden huipentumana saimme vielä upean tunnustuksen Suomen Suunnistusliitolta, kun rastitreffeillä Essu julistettin vuoden 2014 seuraksi. Marco myös kertoi, että EsSun 500:sta jäsenestä yli puolet on alle 20-vuotiaita joten tulevaisuus lupaa hyvää. Ja ennen kaikkea EsSu on koko perheen  seura, johon kaikkien on mukava kuulua.

SM-menestyjät palkittiin ansaitusti stipendeillä, joita jaettiin yli 5000 euron edestä.

Stipendistit

Stipendistit

 

Kiertopalkintojen saajina  kunnostautuivat ”vuoden seura” tittelin takana olleet pääkokit eli nuorten tason noususta vastanneet eGroup-valmentajat sekä  kisajärjestelyiden päävastaavat.

Vuoden Essulaisena palkittiin eGroup päävalmentaja Kimmo Pernu  ja vuoden valmentajana  toinen eGroup-valmentaja Henrik Palmen. Talkookellon sai EGames kilpailunjohtaja Harri Jakobsson ja Simpan pihdit ratamestari Jouko Jylhä .  Kauden komeetta Emilia Ståhlberg palkittiin itseoikeutetusti parhaana naissuunnistajana (viisaiden kivi) sekä myös tulevaisuuden lupauksena. Vuoden viestisuunnistajaksi valittiin Ella Mahlamäki, jonka hienot viestiosuudet olivat usein ratkaisevia hyvän menestyksen kannalta. Ella palkittiin myös parhaana alle 16-vuotiaana  junnulautasella.  Paras veteraanisuunnistaja (Ekin pytty) tänä vuonna oli ikinuori Leena Paatero ja Yllättäjän maljasta urheilujuomia pääsee nauttimaan SM-kultaan yltänyt H-18 viestijoukkue (Juha Rauhala, Aleksi Sorsa, Lari Pernu). Kauden kovimmaksi suoritukseksi (Mauno Roosin haarikka) arvioitiin Nuorten Jukolan 3. sija. Nuorten aktiivisuuskilpailun voittopytyn (Georgen malja) vei kotiinsa jo kolmannen kerran Alvar Palmen.Seuratyöstä ja kilpalumenestyksestä jaettavan Reimapokaalin sai Marjut Varpula ja juniorimestarin pokalin Otso Pajuoja. 

Vuoden 2014 kiertopalkinnon saajat

Vuoden 2014 kiertopalkinnon saajat

Vuoden Essulainen Kimmo Pernu

Vuoden Essulainen Kimmo Pernu

Emilia, paras naissuunnistaja ja tulevaisuuden lupaus sekä Ella, paras viestisuunnistaja sekä junnulautasen voittaja

Emilia, paras naissuunnistaja ja tulevaisuuden lupaus sekä Ella, paras viestisuunnistaja sekä junnulautasen voittaja

 

 

 

 

 

 

 

 

114 EsSu-junnua palkittiin pokaalilla sarjakilpailuista ja aktiivisuuskilpailupalkintoja pokkasi vielä puolet lisää. Aktiivisuuskilpailun nimiinsä vei siis Allu Palmen, toisena Aino Palmen ja kolmantena Mikael Rautio.

Onnittelut palkituille ja kaikille EsSulaisille!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.