Uudenmaan 1-joukkue hopeasijalle kultainen kompassi-cupin finaalissa

14-vuotiaiden valtakunnallinen finaali kultainen kompassi-cupissa käytiin 9.9. Ulvilassa. Hämeen joukkue nappasi voitollaan kiertopalkinnon, ja Uudenmaan 1-joukkue oli hienosti toinen. 2-joukkueen loppusija oli 5. Uudenmaan 1-joukkueessa juoksi Alvar Palmen. Järjestäjien harmillisen virheen vuoksi (ylimääräinen virherasti väärällä koodilla ja ylipitkä rata) yhden hajonnan ajat jouduttiin poistamaan tuloksista, ja Allulle osui usean muun nuoren suunnistajan ohella tuo virheellinen hajontarata. 

Tulokset: http://www.ulvilanura.fi/suunnistus/urarastit/aineisto/KK_pisteet2012.pdf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.