Tarkkuussuunnistus 14.10.2012

Suunnistavan Uudenmaan tarkkuussuunnistuksen kuntorastisarjan tämän vuoden viimeinen tapahtuma järjestetään sunnuntaina 14.10. Espoossa Kilonpuiston koululla.

 Opastus: Aja Turuntietä (tienro 110) noin 1,5 km Leppävaarasta kauppakeskus Sellon kohdalta länteen ja käänny Kilon liittymästä etelään. Jatka rautatien alitse ja ensimmäisestä vasempaan Kilonpuistoon, koulu on kadun päässä.

 Lähtöajan voit valita vapaasti välillä klo 11-12.

 Ohjelmassa on kaksi kisaa, joista voit osallistua molempiin taikka vain toiseen:

  • Normaali tarkkuussuunnistusrata on KUNTO-A -tyyppinen sisältäen 15 rastia + aikarastin, jolla 2 tehtävää. Nollarastit ovat radalla mahdollisia. Reitti kovapintaista kävelytietä sekä pääosin hyväkulkuista metsäpolkua n. 1,5-2 km. Pyörätuolilla kulkevien on mahdollista tarvittaessa ohittaa lyhyt kivisempi osuus kiertoreittiä.

 Pelkästään aikarasteja sisältävä TEMPO-kisa, jossa on kuusi tehtäväasemaa, joista jokaisella 4 tehtävää. Tehtäväasemilla 6 lippua ja nollavastauskin mahdollinen. Tempo käydään puistomaisessa ympäristössä.

 Karttana sprinttisuunnistuskartta 1:5000, käyräväli 2,5 metriä.

 Ilmoittautumiset mielellään ennakkoon keskiviikkoon 10.10. mennessä sähköpostilla marko.maattala@karttakeskus.fi , jotta osaamme varata karttoja riittävästi, mutta myös paikan päällä voi ilmoittautua.

 Karttamaksu maksetaan paikan päällä (varatkaa mielellään tasaraha). Mikäli osallistut vain jompaankumpaan kisaan karttamaksu 6 € ja molemmista yhteensä 10 €. Essulaisilta ei peritä karttamaksua.

 Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.