Potkulautasuunnistajat vauhdissa

Vauhdikasta menoa, iloisia ilmeitä ja suunnistushaasteita. Näitä kaikkia saivat EsSun ja Lynxin junnut kokea Päivänkehrän koululla järjestetyssä potkulautasuunnistustapahtumassa. Potkulautoja viuhahteli koulun pihalla ja välillä metsänkin puolella ja rasteja löytyi niin koripallotelineistä kuin sähkötolpista. Ratamestari Pena Koponen oli tehnyt kolme eritasoista ja mittaista rataa  ja moni junnuista kiersikin kaikki radat. Maalissa kaikille löytyi Riitan korista pieni herkkupalkinto! Lasten into ja kommentit olivat paras kiitos järjestelijöille ja tulemme varmasti jatkamaan tätä jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa tulevinakin vuosina.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.