Pekka Salmisen muistovaellus

Tänään Pyhäinpäivän viikonlopun sunnuntaina kokoonnuttiin Essun majalle Essun pitkäaikaisen veteraanivaikuttajan Pekka Salmisen muistovaellukselle. Pekan vaimo Kirsti ja tyttäret sekä ystävät olivat kattaneet kahvipöydän, jonka ääressä muistelimme Pekkaa ajatuksella, että jos olisi vielä täällä maallisessa maailmassa, hän varmaankin tuttuun tapaansa organisoisi meille syksyisiä vaelluksia. Muistohetken jälkeen kuvassa oleva joukko Pekan ystäviä lähti ryhmissä keskuspuiston maastoon vaeltamaan kuten Pekkakin olisi tähän aikaan vuodesta lähtenyt.

Essulaiset muistavat Pekan aktiivisena ja monipuolisena urheilijana, organisoijana, valmentajana, rakentajana ja herrasmiehenä.

Pekka oli myös arvostettu energia-alan taustavaikuttaja, josta lähemmin oheisessa muistokirjoituksessa.

Pekan muistokirjoitus Helsingin Sanomissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.