eGroupJr viikonloppuleiri 18.-20.1.; Lauri Heinaron terveiset

Mielestäni tämä viikonloppu leiri oli kiva, hyvää ajanviettoa ja laadukasta urheiluvalmennusta. Parasta leirillä olivat hyvin tehdyt treenit ja yhteinen aika kavereiden kanssa. Ruokakin oli maittavaa. Paras ohjelma oli karttavaellus tai luistelu tms. Leiristä jäi minulle kiva kokemus ja mieli. Toivoisin jatkossa samantyyppisiä leirejä ja ohjelmia.

——–

〽Lauri Heinaro〽

p.s. Leirillä osallistuttiin lauantaina am-hiihtosuunnistussprinttiin ja parisprinttiviestiin Keravalla, jossa Aino ja Ella saivat pronssia sarjassa D14, Aapo ja Ilmari kultaa sarjassa H18, ja Allu sekä Juha hopeaa sarjassa H16.

Ohessa myös pari tunnelmavalokuvaa

WP_000029

Aapon ja Ilmarin kultatuuletus parisprintin voiton ratkettua.

NWP_130120_0000

Sunnuntain vaellusmaastoa ja yksi rastipisteistä

WP_000037

Vaellusvauhdissa Suvi, Ella ja Venla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.