Käytetyt suunnistusvarusteet kiertoon!

EsSun nuorisojaos järjestää suunnistusvarusteiden kirpputorin EsSun seuramajalla ma 22.4 klo 18-20. Myynnissä mm. käytettyjä suunnistusjalkineita ja -vaatteita edulliseen hintaan. Kirpputorin tuotto käytetään EsSun  suunnistuskoulun tapahtumien tukemiseen.

Kirpputoria varten keräämme lahjoituksina kaikkea mahdollista suunnistusvarustetta (nastareita, EsSun paitoja, pukuja, kompasseja jne). Lahjoitukset voi toimittaa ma 15.4 suunnistuskoulun tai la 20.4 eSprintin yhteydessä Jan ja Anne Rautiolle tai Sanna Tervakankaalle. Mikäli et pääse tuolloin paikalle, mutta haluat silti saada kaapeistasi ylimääräiset suunnistusvarusteet siivottua niin laita viestiä osoitteeseen jan.rautio at noahpl.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.