Pokaalijahti 2.5.2013

Tervetuloa

Espoon Suunnan pokaalijahtiin ratamestari Mirja Linjaman suunnittelemille radoille torstaina 2.5.

Paikka: Espoon Keskus / Kirkkojärvi

Osoite: Espoon tuomiokirkon pysäköintialue, Kirkkopuisto 5 (opastus Kirkkokadulta), jossa myös paikoitus.

Suunnistamaan pääsee 18 – 19 välisenä aikana. Ilmoittautumispiste ja esilähtö sijaitsevat pysäköintialueen läheisyydessä, josta viitoitus varsinaiseen lähtöön. Viitoitusta on ehdottomasti noudatettava. Varokaa vastaantulevia kilpailijoita, jotka saapuvat maaliin!

Kilpailu:

Kilpailu on sprinttisuunnistus tavallisella suunnistuskartalla (mittakaava 1:5000). Rasti- (RR), ja tukireittiratoja (TR) ei ole. Rasteja on paljon lähekkäin – muista tarkistaa rastin oikea koodi ennen leimausta.

Kilpailu tapahtuu tiheästi asutussa kaupunkiympäristössä, mutta osittain myös puisto- ja metsämaastossa. Korttelialueilla ja puistoissa saattaa olla muita jalankulkijoita sekä normaalia asukasliikennettä, joten olkaa tarkkaavaisia. Liikennettä ei rajoiteta kilpailun aikana, mutta ratavalvojat seuraavat tilannetta monessa kohtaa. Varsinkin nuorimpien radat on pyritty suunnittelemaan niin, että ajoteitä ei ole tarve ylittää.

Muista myös, että oliivinvihreä tonttialue on ehdottomasti kiellettyä aluetta – ethän juokse pihojen ja istutusten poikki.

Sarjat ja matkat:

Kilpasarjat (H = pojat, D = tytöt):

Sarja       Matka

H/D8     0.9km

H/D10   1,1km

H/D12    1,4km

H/D14    2,0km

H/D16    2,3km

Saattaja/parisarjoissa (S-8,10,12,14,16) samat radat kuin kilpasarjoissa mutta radalle saa lähteä parin tai saattajan kanssa.

Ennen lähtöä:

Ennen maastoon lähtöä ilmoittautumispisteessä täytetään kilpailukortti. Korttiin merkitään osallistujan nimi, sarja sekä emit-numero. Saattaja- ja parisarjoissa korttiin merkitään lisäksi saattajan tai parin nimi. Kortit jätetään toimitsijalle. Jos omaa emitiä ei ole, sellaisen voi saada lainaksi ilmoittautumispisteestä.

Maastoon voi lähteä myös ilman ajanottoa.

Muista palauttaa lainaamasi emit tulospalveluun!

Maaliintulon jälkeen:

Mene tulospalveluun, jossa toimitsija siirtää emit-korttisi tiedot tuloslaskentaan. Myös keskeyttäneiden tai ilman ajanottoa suunnistaneiden täytyy käydä ilmoittautumassa maaliintulleeksi ennen poislähtöä!

Pokaalijahtien yleiset ohjeet löytyvät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.