Nuorten Jukolan joukkueet

EsSu lähtee Nuorten Jukolaan tulevana lauantaina upeasti viidellä joukkueella. Joukkueiden valinta on erittäin haastavaa ja olemme parhaamme mukaan pyrkineet noudattamaan ennakkoon julkistettuja valintakriteereitä:

Ykkösjoukkue valitaan urheilullisin perustein valintaryhmän (Kimmo ja Erno) näkemyksen perusteella. Muut joukkueet valitaan siten, että saamme liikkeelle mahdollisimman monta joukkuetta, joilla on mahdollisuudet selvittää viesti hyväksytysti läpi. Näiden joukkueiden valinnassa pyritään siihen, että kaikki juoksevat joko omassa sarjassaan tai yhtä sarjaa ylempänä. Mikäli joillekin osuuksille on enemmän ehdokkaita kuin juoksijoita, valitaan niille juoksijat valintaryhmän näkemyksen perusteella siten, että valintaperusteina ovat 1) harjoitusaktiivisuus ja 2) urheilullinen menestys.

Koska varamiehet ovat kaikki nuoremmasta päästä, voivat mahdolliset poisjäännit aiheuttaa suuriakin muutoksia useisiin joukkueisiin. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että ilmoitatte sairastumisista mahdollisimman nopeasti Ernolle tekstiviestillä (040-565 5724).

Joukkueet 19.8.2013

Terveisin, Erno ja Kimmo

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.