EsSu 8:s Nuorten Jukolassa

EsSun nuoret suunnistivat upeasti Kouvolan Anjalassa juostussa Nuorten Jukolassa. Kahdeksanneksi sijoittunut ykkösjoukkueemme saavutti EsSun parhaan NuJu sijoituksen sitten vuoden 1993. Toimintamme laajuutta kuvaa myös liikkeelle saamiemme joukkueiden määrä, sillä nyt matkassa olleet viisi joukkuetta sivuaa seuramme parinkymmenen vuoden takaista ennätystä. Voimme näin ylpeänä todeta, että keväällä käynnistetty JuJu 2014 projekti etenee hyvässä aikataulussa. Välitavoitteidemme täytyttyä  sekä joukkuemäärän että sijoituksen suhteen, saimme lisää uskoa omaan tekemiseemme matkalla ensi vuodelle asettamiimme tavoitteisiin.

1

 

Ykkösjoukkueemme suunnisti järjestyksessä Alvar Palmen, Juha Rauhala, Oona Paloheimo, Elias Lehikoinen, Ella Mahlamäki, Emilia Ståhlberg ja Lari Pernu. Koko joukkue suunnisti tasaisen varmasti ilman suuria virheitä. Tämä takasi sen, että koko paikalla ollut monikymmenpäinen EsSulaisten joukko sai riemuita Larin juostessa maalisuoralle tiukaksi menneen lopputaistelun jälkeen.

Myös muissa joukkueissamme nähtiin loistavia suorituksia. Nuoren kakkosjoukkueen sija 38. oli myös erittäin rohkaiseva, sillä joukkue voi iän puolesta juosta vuoden päästä lähes samalla kokoonpanolla. Viimeisen viikon sairastumiset osuivat tällä kertaa vanhimpaan päähän, mutta se ei menoa haitannut vaan nuoret venyivät upeisiin suorituksiin normaaleja haastavammillakin osuuksilla.

Urheilullisen menestyksen lisäksi pidimme tiukasti kiinni myös viime vuonna lanseeraamastamme ”Suomen kannustavin suunnistusseura” tittelistä. Seuratelttojamme koristaneet banderollit, teltta-alueella raikuneet kannustuslaulut sekä viimeisiäkin ankkureita odottaneet kannustusjoukot eivät varmasti jääneet huomaamatta.

Tästä on hyvä jatkaa kohti JuJu 2014 projektin maalia, Kankaanpäässä ensi vuonna suunnistettavaa Nuorten Jukolaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.