Essulaisille menestystä KLL:n kisoissa Heinolassa

D 12 sarjassa Maria Määttänen juoksi upeasti pronssille. Mikaela Karjalainen Padasjoelta voitti ja toisena Heta Virtanen Janakkalasta. Samassa sarjassa Taru Heinaro oli 8. Tässä sarjassa oli 101 osallistujaa.

D12

 

 

 

 

 

 

 

H14

 

Muita essulaisia, jotka yltivät palkintosijoille olivat:

4. Lauri Heinaro H14

5. Emilia Ståhlberg D15

11. Liisa Raasakka D11TR

Viestissä Märskyn urheilulukiota käyvä Emilia suunnisti joukkueessa, joka sijoittui kuudenneksi eli palkinnoille lukiolaisten sarjassa. Emilia teki loistava aloituksen ja tästä oli hyvä joukkueen jatkaa.

Palkintoja oli jakamassa kisojen suojelija Minna Kauppi.

Espoon joukkueet sijoittuivat nuorilla joukkueilla hienosti. A-sarjassa Aino, Oona ja Lauri Puupponen 24. ja 70 joukkuetta ja B-sarjassa Elias, Venla ja Alvar 18. ja 60 joukkuetta. E-sarjassa Jussi, Juho ja Liisa olivat 23. ja joukkueita oli 95.

D-sarjassa Taru ja Lauri Heinaro sekä Antti Ursin 11. ja 48 joukkuetta.

Ensi vuonna KLL:n kisat juostaan Tampereella, joten sinne sitten mukaan isolla porukalla!

KLL kisatunnelmista kirjoitteli Virpi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.