Espoon suunnan yö mestaruus 24.9.2013 Veikkola

Lynxin ja Essun yömestaruudet ratkotaan tiistai-iltana 24.9. Veikkolassa; samassa yhteydessä myös poolitreeni. Lainaamme Mesikämmenten Bakskogen-karttaa, joten tarjolla on mahtavan hienoa maastoa Nuuksion kansallispuistossa. Opastus Turuntieltä (tie nro 110) Veikkolan teollisuusalueella ST1:n kohdalta.

Jo tässä vaiheessa iso kiitos Jukille, joka tosi lyhyellä varoitusajalla ja pienoisen puljaamisen jälkeen otti tehdäkseen meille radat niin, että saatte mestisten lisäksi ensiluokkaisen harjoituksen SM-yötä varten. Ratoja tulee olemaan neljä.

Sarjat ovat samat kuin AM-yössä eli nuorin sarja on D/H14 ja vanhimmat D70 sekä H80.

Ilmoittautuminen Lynxin sivujen kautta

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtHY0xKMUJMX3FGdEJrRTNCN3UwRmc6MA#gid=0

viimeistään la 18.9.2013 24:00

Lisätietoja tarvittaessa Harri Jakobsson tai Petri Vesanto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.