EsSulaisia mukana Kultaisen kompassin finaalissa

Kultainen kompassi-cup on Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjan suunnistuscup, joka käsittää 4 alueellista osakilpailua ja valtakunnallisen finaalin. Finaali juostiin Tuusulassa 15.9 ja siellä Suunnistavan Uudenmaan joukkue voitti kultaa! Voittoisassa joukkueessa oli mukana EsSun Lauri Heinaro joka hienolla suorituksellaan oli oman hajontansa nopein suunnistaja! Laurin lisäksi voittajajoukkueessa suunnisti Veeti Otsamo (HS), Miika Tala (HS), Topias Niemi (HS), Siiri Saalo (MU), Annika Matilainen (HS), Tuuli Heikkilä (Lynx) ja Leenukka Hanhijärvi (EsAk).

kuva(2)

 

 

 

 

 

 

 

 

EsSusta Uudenmaan joukkueissa juoksivat myös myös  Elias Lehikoinen, Maria Niemi, Venla Tikkanen, Aino Palmen ja Taru Heinaro. Kisan tulokset löytyvät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.