Kutsu ja ilmoittautumisohje Nuorisoviesti / Oravatonni -matkalle 5.-6.10.2013 – toimi 25.9. mennessä

Espoon Suunnan nuoret tekevät taas koko perheen viikonloppuretken Turun suunnalle. Lauantaina 5.10 osallistumme Turun Suunnistajien järjestämään Nuorisoviestiin ja sunnuntaina 6.10 on vuorossa Nousiaisissa pidettävä lasten oma suunnistuskilpailu Oravatonni. Nuorisoviestin eri sarjoissa tarvitaan juoksijoita rastireittisarjoista aina H/D16 sarjoihin. Oravatonni on henkilökohtainen kilpailu, jossa sarjat ovat normaalista poiketen jokaiselle ikävuodelle erikseen eli H/D16, H/D15, H/D14, H/D13, H/D12, H/D11, H/D10, H/D10RR sekä H/D9RR (helppo/lyhyempi) ja H/D9-12TR(yhdistetty sarja). Molemmat viikonlopun kilpailut ovat hyviä tilaisuuksia kokeilla kilpasuunnistusta nimenomaan nuorille suunnatussa tapahtumassa. EsSu:n ohjaajat neuvovat mielellään ensimäistä kertaa kilpailuihin osallistuvia ilmoittautumiseen ja kilpailuun liittyvissä kysymyksissä etukäteen, ja myöskin paikan päällä kyseisenä viikonloppuna. Oravatonnissa pääsevät myös aikuiset metsään suunnistamaan, normaaliin tapaan omissa sarjoissaan, ja ihan pitkien matkojen kilpailuun.

Matkan aikataulu Matkaan lähdemme yhteiskuljetuksella lauantaiaamuna klo 10:00 EsSu:n majalta / 10:15 Leppävaaran liityntäparkista ja palaamme sunnuntai-iltapäivällä samoihin paikkoihin noin klo 17.  Yövymme Linnasmäen kongressikeskuksessa (http://www.linnasmaki.fi/ ), josta meille on tehty majoitusvaraus 70 hengelle. Linnasmäessä majoituspakettiimme kuuluu yhteinen illallinen ja aamiainen. Mukaan Nuorisoviestiin ja/tai Oravatonnin voi tietenkin osallistua, vaikka ei osallistuisikaan yhteiskuljetukseen ja/ tai –majoitukseen.  Matkaan voi myös lähteä ilman omaa huoltajaa, mutta silloin asiasta tulee sopia etukäteen.

Ilmoittautuminen kuljetukseen ja/ tai majoitukseen sekä Nuorisoviestiin Ilmoittautuminen bussikyytiin ja majoitukseen sekä Nuorisoviestiin 25.9.2013 mennessä Espoo Suunnan kotisivujen Treenit ja tapahtumat – sivuston kautta http://espoonsuunta.fi/treenit/, sinne on luotu ilmoittautuminen ” Retki Nuorisoviestiin ja Oravatonni-kilpailuun 5.-6.10.2013”. Kullekin lähtijälle tulee tehdä erillinen ilmoittautuminen, josta ilmenee seuraavat tiedot:

  • Lähtijän nimi
  • Sarja kohtaan nuoren sarja, mikäli haluaa osallistua Nuorisoviestiin
  • Emit-kohtaan nuoren emit-numero, mikäli haluaa osallistua Nuorisoviestiin
  • Lisätietoja kohtaan tiedoksi bussiin tulopaikka Maja/Leppävaaran liityntäparkki sekä maininta jos osallistuu muulle kuin ”pakettimatkalle” johon kuuluu bussikuljetus ja majoitus. Voi siis ilmoittautua esimerkiksi pelkästään majoitukseen.

Mahdolliset ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa erikseen Hanna Kahanpäälle vastaamalla tähän viestiin. Koska paikkoja matkalla on rajoitetusti, täytämme matkan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään yksityiskohtaiset matkaohjeet ennen matkaa.

Ilmoittautuminen Oravatonni-kilpailuun Oravatonni-kilpailuun tulee ilmoittautua Suunnistusliiton uuden  IRMA -palvelun kautta sunnuntaihin 29.9. mennessä. EsSun sivuilla on hyvät käyttöohjeet palveluun, mutta jos teet IRMA-ilmoittautumista ensi kertaa, varaa riittävästi aikaa mahdollisesti eteen tulevien ongelmien selvittämiseen. Ilmoittautuessa IRMA:n kautta on tiedettävä kilpailijan lisenssinumero.

Kustannukset Matkan hinta on nuorilta EUR 35 sisältäen yhteiskuljetuksen, majoituksen ja viestin osallistumisen. Oravatonnin ja viestin kilpailumaksusta kukin vastaa itse, ne menevät ns. kilpailutilin kautta. Muistathan, että seura tukee suunnistuskoululaisten kilpailumaksuja EUR 75 vuodessa. Matkan hinta aikuisille on EUR 55 sisältäen majoituksen ja yhteiskuljetuksen omavastuun. Aikuiset vastaavat siis omista kilpailumaksuistaan ja bussimatkan EUR 20 omavastuusta itse. Pelkän majoituksen ja illallisen hinta on EUR 45. Maksut tulee maksaa Espoon Suunnan Nuorisojaoksen tilille 130930-206581, kukin osallistuja / perhe saa kilpailun jälkeen erillisen laskun sähköpostitse.

Varusteet Varusteet sään mukaan. Kilpailuun varusteeksi suunnistuskengät, suunnistuspaita ja –housut sekä kompassi ja emit-kortti.

Muita huomioitavia asioita Pukeutuminen ja pesu on järjestetty molempina päivinä kilpailukeskuksessa kenttäolosuhteissa. Linnasmäen kongressikeskuksessa jokaisessa huoneessa on oma suihku. Vastuukysymyksistä johtuen on tärkeää, että jokaisella lapsella on oma nimetty huoltaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.