Kansainvälistä sprinttitunnelmaa Kivenlahdessa

Lauantain sprinttiharjoitus juostiin yöllisen lumisateen valkoiseksi tuiskuttamassa Kivenlahtelaisympäristössä. Kolme erilaista rataa, kukin pituudeltaan vähän yli 2 km. Yhteislähtökokoontuminen lenkkien välillä. Osanotto oli taas kerran runsasta, miltei 30 essulaista. Venetsialaiskartta saatiin aikaan leventämällä rakennusmustaa siten, että kujat muistuttavat paikoin kapeutensa vuoksi nimensä mukaista kaupunkia. Lisää italialaistunnelmaa toi paikallinen hanurin katusoittaja, jonka sormia kylmä ei tuntunut haittaavan. Myös ylimääräisillä kielletyillä alueilla saatiin vaikeutettua reitinvalintatehtäviä.

Erityiskiitos Pekalle rastien viennistä, Heikille k-pisteen organisoinnista ja Virpille rastien pois noudosta!

...kiellettyja alueita...

…kiellettyja alueita…

...vähän nomaalimpaa sprinttiä...

…vähän nomaalimpaa sprinttiä…

...Venetsiaa...

…Venetsiaa…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.