EsSun omien sprinttiasujen tilaus auki ensimmäistä kertaa!

Kevään seura-asujen perustilauksen päätyttyä olemme saaneet lisämahdollisuuden tilata sprinttisuunnistukseen sekä kesä- ja sisätreeneihin soveltuvia tuotteita nyt ensimmäistä kertaa. Asutoimittajamme Trimtexin tilausikkuna GoOrder on auki 24.2.-3.3.2014 näiden uutuustuotteiden tilaamista varten. Huomaattehan, että tilausaikaa on vain viikon verran!

Uusien tuotteiden kuvat ja hintatiedot löytyvät GoOrder– järjestelmästä. Tilausohjeet puolestaan löytyvät tuttuun tapaan netistä EsSun Sisin -sivustolta. Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä tai lisätietoja uusista tuotteista, otathan yhteyttä Eeva-Kaisaan (eevakaisa.ikonen @ gmail.com).

Sprinttituotteet tulevat olemaan mukana myös syksyn 2014 perustilauksen valikoimassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.