eGroup Portugalin leiri paketissa, mitä jäi käteen?

Portugalin yhdentoista päivän päivän harjoituspaketti saatiin onnistuneesti loppuun, välimeren mestaruuskisojen toimiessa viimeisenä sinettinä. Harjoitusmaastot olivat nuoremmille osallistujille uudenlaisia, ja kalliomaastoissa saatiin vaativien harjoituksien avulla teknistä taitotasoa nostettua taas vähintään pykälän verran korkeammalle ja laajemmalle.

Vaikka rasitus oli samalla myös fyysisesti kova, ei ryhmälle tullut sairastumisia tai urheiluvammoja. Koska painotus oli maastoharjoituksissa, kuormitus oli monipuolista, joka auttoi rasitusvammojen välttämisessä.

Harjoituskilpailuna toimineessa WRE-tason loppuhuipennuksessa eGroup-tiimi napsi treenatuilla jaloilla vielä sivutuotteena kolme yhteiskilpailun sarjavoittoa ja seitsemän osakilpailuvoittoa. H21-supereliitissä parhaan sijan otti kokonaiskilpailussa Atis.

 

Kuva pomppu

Mitalistin olo on kevyt!

 

 

 

 

 

Kaksi sarjavoittajaa - Aino ja kaverinsa Tero

Kaksi sarjavoittajaa – Aino ja kaverinsa Tero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt muistot on talletettu mielikuviin ja albumeihin, ja kisan jälkeiset juhlakakut menestyksen kunniaksi on ahmittu nälkäisiin suihin. Seuraavaksi palataan viileämpiin kotimaisemiin jatkamaan harjoituksia loistavien seurakaverien kanssa, kohti edessä odottavia pitkän tähtäimen tavoitteita.

Larille kultaa ja Juhalle vähän himmeämpää metallia

Larille kultaa ja Juhalle vähän himmeämpää metallia

 

 

 

 

 

 

 

 

Allulle H16-kokonaiskilpailuvoitto

Allu mietteliäänä H16-kokonaiskilpailuvoiton jälkeen

Emilia, yösprinttimestari

Emilia, yösprinttimestari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eGroup-urheilijatiimissä oli tällä leirillä mukana treenaamassa Venla, Emilia, Anssi, Atis, Juha, Artem, Aino, Allu, Lari ja tukiportaassa tai muuten treenaamassa Petri, Kimmo, Virpi ja Henkka.

Tulokset

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.