Essulaiset menestyivät koulujen välisissä hiihtokisoissa

Essun hiihtäjätEssulaiset nuoret kulkevat vauhdikkaasti kesät ja talvet. Tänään Espoon koulujen välisissä hiihtokisoissa oli vähän yli 300 hiihtäjää Leppävaaran tykkilumiladulla. Essulaisista kultamitaleille ylsivät viitos luokkalaisten sarjassa Liisa Raasakka ja nelos luokan  Akseli Ojala sekä 8-9 luokkalaisten sarjassa Alvar Palmen.

Hopeaa Elisa Ståhlberg (7 lk) ja Jussi Raasakka (4 lk)

Pronssia Aino Palmen (7 lk) ja Venla Tikkanen (8-9 lk)

Muita loistavia sijoituksia: 4. Kalle Huhta-Koivisto (4 lk), 4. lauri Heinaro (8-9 lk), 4. Mikko tervakangas (7 lk), 6. Juuso Tervakangas (4 lk), 5. maria Niemi (8-9 lk), 7. Taru Heinaro (6 lk), 7. Silja Laitinen (8-9 lk) 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.