EsSun suunnistuskoulu 2014 – ilmoittautuminen avattu

Essulaiset nuoret TurussaEsSun suosittu suunnistuskoulu aloittaa kautensa ma 14.4 klo 18:30 Espoon Suunnan seuramajalla.  Ryhmiä löytyy eri ikäisille aloittelijoista jo kokeneempiin suunnistajiin. Kevään ohjelmasta löytyy erilaisia suunnistusharjoituksia, yksi pokaalijahti sekä retki Särkänniemisuunnistukseen! Koko kevätkauden ohjelma löytyy Suunnistuskoulun omilta sivuilta. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Suunnistuskoulun sivuilta sekä MyClubista.

Huom! Uusien suunnistuskoululaisten vanhemmille järjestetään infotilaisuus ke 9.4. klo 18:00 EsSun seuramajalla Puolarmaarissa (Kylänvanhimmanpiha 7). Lisätietoja voi myös kysyä osoitteesta nuoriso # espoonsuunta.fi (vaihda sähköpostiosoitteessa risuaita ja tyhjät tilat sen ympärillä @-merkkiin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.