Artem EM-kisoihin Portugaliin

Artem Popov sai tiukkojen karsintojen kautta starttipaikat sprinttiin ja keskimatkalle ensi viikolla Portugalissa alkaviin suunnistuksen Euroopanmestaruuskilpailuihin. Kisat ovat ensimmäiset aikuisten kansainväliset arvokilpailut 22-vuotiaalle Artemille, joten pientä jännitystä on ilmassa. Kisoissa Artem juoksee Venäjän maajoukkueen väreissä.

Artem on edustanut Essua vuodesta 2011 ja osallistunut aktiivisesti eGroupin leireille ja harjoituksiin. EM-kilpailuihin hän on talven aikana valmistautunut maajoukkueensa leireillä Kaukasuksella ja Essun talvileireillä Portugalissa ja Tanskassa. Ja on Artem aika usein nähty myös majan maastossa ja Essun perusharjoituksissa.

Artem Essun talvileirillä

Artem Essun talvileirillä

Artemin kotipaikka on Pietari ja hän opiskelee siellä valmentajaksi ja lasten ja nuorten liikunnan ohjaajaksi. Kisoissa Artemin vahvuus on hyvä juoksunopeus.

EM-kisat alkavat keskimatkan karsinnoilla keskiviikkona 10.4. ja sprintin karsinnat juostaan lauantaina 12.4.

Eri matkojen finaalit juostaan 13 – 16.4.2014

Kilpailut käydään Setubalin ympäristössä. Odotettavissa olevat maastotyypit ovat mänty-, korkkitammi- ja eukalyptysmetsiä, joissa pohja vaihtelee nopeakulkuisesta hiekkadyynimaastosta pienipiirteisiin rinteisiin. Sprintit juostaan eteläiselle Euroopalle tyypilisisissä vanhojen pikkukaupunkien sokkelikoissa.

Kisojen ohjelma ja aikanaan tulokset löytyvät kisasivuilta:

www.eoc2014.fpo.pt/index.php/en/eoc/programme-2

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.