Turun kevätleirin todelliset sankarit ratkaistiin pääsiäismunasuunnistuksessa

eGroup ja eGroupH-ryhmien Turun kevätleirillä on koettu monenlaisia huippuhetkiä. Niko täräytti heti aluksi kevätyönviestissä loistosuorituksen avauksessa, ja toi 17-sarjalaisten essun värit vain 7,5 minuuttia kärjen H21-EM-kisaedustajien perässä vaihtoon, ja Lari vetäisi Silja-rasteilla kolmossijan 18-sarjan maajoukkuepoikien nenän edestä. Taidollista kehittymistä on haettu niin käyräkartalla, peitetyllä kartalla kuin pelkät suot ja kivet näyttävällä kartallakin.

Leirin todellinen huipennus saavutettiin kuitenkin päämunasuunnistuksessa, jossa hyödynnetttin keväisen Turku Sprint Cupin yliopistocampukselle suunniteltua 3,3 km rataa erittäin haastavassa kaupunkiympäristössä. Väliaikalähdöllä toteutetun haasteen sankareiksi nousivat täydet pääsiäismunabonukset saaneet voittajat, jotka suu ammollaan esittivät maalitoimitsijalle viimeisen tehtävän onnistuneen suorituksen:   Loppuun asti nielaisemansa yllätysmunat. Sen lisäksi matkan varrelta oli tarttunut mukaan kourallinen pienempiä suklaamunia, joista jokainen toi minuutin aikahyvityksen.

Palkintopuput ja kovatasoinen lyhyen radan osanottojoukko

Palkintopuput lyhyen radan lähtötunnelmissa, niiden metsästäjät takarivissä: Venla, Silja, Saara ja Elisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sankaruus ja kunnia menestyjille, näilläkin harteilla lepää espoon suunnan kilpamenestyksen tulevaisuus

Lyhyt rata 2,8 km:

1. Ella M 15:34

2. Aino 16:30

3. Venla 17:32

Pitkä rata 3,3 km:

1. Niko 15:40

2. Allu 16:14

3. Emilia 18:51

SAMSUNG

Palkinnot jaettu sankareille, puput vielä tässä vaiheessa ehjinä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.