Suunnistuskoulun kevätkausi päättyi aurinkoisissa merkeissä

WP_20140526_002 WP_20140526_005

 

 

 

 

 

EsSun suunnistuskoulun kevätkausi huipentui maanantaina EsSun majan maastoissa Puolarmaarissa, jossa 120 suunnistuskoulaista etsivät rasteja bingosuunnistusharjoituksessa. Metsässä oli 21 rastia ja kaikki taisivat saada kerättyä vähintään yhden bingorivin, vauhdikkaimmat ehtivät käydä kaikilla bingorasteilla! Bingon jälkeen monilla riitti virtaa vielä kiertää hiekkakuopalle tehtyä ketteryysrataa ennen picnic-herkkujen syömistä.

Suunnistuskoulu kiittää kaikkia lapsia ja heidän vanhempiaan mukavasta kevätkaudesta. Erityiskiitokset suunnistuskoulun ohjaajille ja ratamestareille joiden ansiosta karttamerkkien ja kartanluvun salat ovat vähitellen auenneet lapsille ja jotka ovat vielä iltojen hämärtyessä vieneet ja hakeneet rasteja ja viitoituksia suunnistuskoulun harjoituksissa ja pokaalijahdissa!

Suunnistuskoulun syyskausi starttaa 11.8 EsSun majalla. Tarkempi ohjelma julkaistaa Suunnistuskoulun nettisivuilla toukokuun loppuun mennessä.