eGroup Koli Challenge – kesän vaativin taitoleiri 14.-19.7.

Essun ja eGroupin kesän vaativin taitoleiri järjestetään suomen parhailla kartoilla, Kolin ja Lieksan legendaarisissa kansallismaisemissa. eGroup virittää taitonsa kohdalleen syksyn SM-kisoja silmälläpitäen. Maajoukkuesuunnistajien osin laatimissa harjoituksissa sovelletaan aiemmin järjestettävän Koli Challengen harjoituksia, joista lisätietoja täällä: http://t.co/i0NUbBiWDK

Majoitus 10 hengen mökissä Kolilla Pielisen rannalla: http://visitkarelia.infogate.fi/infogate/online/fi/nae–tee/kuljetukset/koli–honkakoli-16-(2298)

Matkat tehdään joko pikkubussilla tai henkilöautoilla, riippuen osanottajamäärästä ja kiinnostuneista kuljettajista. Lähtö Fin5 jälkeisenä maanantaina 14.7. klo 12 essun Majalta, ja ajo Kolille. Matkalla lyhyt harjoitus. Paluu lauantaina 19.7. illalla takaisin majalle.

Leiri on avoin kaikille vaativista taitoharjoituksista nauttiville Essulaisille, mutta jos kiinnostuneita on enemmän kuin 9, on mahdollista että etusija annetaan eGroupin tai eGroupH:n jäsenille tai aiemmin ilmoittautuneille. Jos kuskeja ilmoittautuu enemmän, voidaan osanottajamäärää kasvattaa. Perushinta henkilöä kohden, noin: Majoitus 100€ + kartat 50€ + matkat 150€ (jos pikkubussi) + ruuat (tehdään itse osin). Lisätietoja antaa Henkka, puhelin 044 3400 362. Ilmoittaudu heti MyClubiin, tai ainakin 12.6. mennessä, niin varmistat paikkasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.