Essu:n iskujoukot SM pyöräsuunnistuksessa mitalijahdissa

SM sprintin mitalistit ja plaketistitKuvassa näkyvät essulaiset ja Rita Linko napsivat sunnuntain SM pyöräsuunnistuksen sprintissä mitaleita ja plaketteja. Essulla oli hyvä edustus kisoissa ja loistavaa oli nuorten menestyminen tässä vaativassa sekä vauhdikkaassa lajissa. Sprintistä hopeaa otti 16 sarjassa Lauri Heinaro sekä hienosti seurakaverit Alvar 4. ja Elias 7. D 14 sarjassa ensikertalainen Aino Palmen suunnisti hopealle.

Espoon Suunnassa tässä lajissa löytyy kokemusta ja menestystä myös aikaisemmilta vuosilta. Maajoukkueessa ovat pyöräsuunnistaneet Jussi Mäkilä, Pasi Pohjasvuo ja Tarja Vesanto. Ritva Mikkonen ja Heikki Väyrynen ovat kisanneet tässä lajissa jo 20 vuotta ja ottivat nyt pronssia näistä kisoista. Seuraavat SM-kisat suunnistetaan 13.-14.9. Kurikassa ja sitä ennen on tarjolla muutamia pyörärasteja, joten ei muuta kuin tätä lajia harjoittelemaan. Loistava karttaharjoitus kesähelteessä!

Essu.n menestyjät sprintissä:

D14 2. Aino Palmen

H 16 2. Lauri Heinaro, 4. Alvar Palmen ja 7. Elias Lehikoinen

H 18 9. Juha Rauhala

D 40 5. Virpi Palmen

D 50 4. Rita Linko

D 65 3. Ritva Mikkonen

H 75 3. Heikki Väyrynen

Onnittelut kaikille!

t. virpi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.