Nuorten Jukola Kankaanpäässä 16.8., ilmoittautuminen 3.8. mennessä

Nuorten Jukola 2014, NuJu 2014 projektin huipennus, pidetään lauantain 16.8. Kankaanpäässä.

EsSun Nuorisojaos järjestää päiväretken Nuorten Jukolaan. Koska Kankaanpäähän on suhteellisen pitkä ajomatka, lähdemme sinne EsSun omalla bussikuljetuksella aikaisin aamulla, jo kello 05:30, jotta olemme paikalla hyvissä ajoin ennen kilpailun lähtöä, joka on kello 11:30. Takaisin Espooseen palaamme myöhään illalla.

Ilmoittautuminen EsSu:n tavoitteena on saada kilpailuun 4-5 joukkuetta. Ilmoittautuminen on avattu MyClubin sivuilla ja moni on viestiin jo ilmoittautunutkin. Pyydämme ilmoittautumisia mahdollisimman pian, kuitenkin su 3.8. mennessä.

Ykkös- ja kakkosjoukkueet valitaan urheilullisin perustein valintaryhmän (Kimmo ja Erno) näkemyksen perusteella. Muut joukkueet valitaan siten, että saamme liikkeelle mahdollisimman monta joukkuetta, joilla on mahdollisuudet selvittää viesti hyväksytysti läpi. Näiden joukkueiden valinnassa pyritään siihen, että kaikki juoksevat joko omassa sarjassaan tai yhtä sarjaa ylempänä. Mikäli joillekin osuuksille on enemmän ehdokkaita kuin juoksijoita, valitaan niille juoksijat valintaryhmän näkemyksen perusteella siten, että valintaperusteina ovat 1) harjoitusaktiivisuus ja 2) urheilullinen menestys. Viimeisimpänä näyttönä ykkös- ja kakkosjoukkueeseen otetaan huomioon AM-kisat. Joukkueet julkaistaan tiistaina 12.8.

Retki on viestiin osallistuville nuorille maksuton, huoltajien ja kannustajien omavastuu kuljetuksesta on EUR 20.

Terveisin,

EsSun Nuorisojaos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.