EsSulaisille menestystä viikonlopun AM-kisoissa

Menneenä viikonloppuna oli ohjelmassa Lynxin isännöimät Suunnistavan Uudenmaan aluemestaruuskilpailut pitkän matkan ja viestin osalta Pikkalassa. EsSulaiset menestyivät kilpailuissa erinomaisesti perinteisillä vahvoilla alueillaan, nuorten sarjoissa sekä R2 naisissa.

Lauantain henkilökohtaisessa kilpailussa mitaleille ylsivät:

Kultaa: Lauri Heinaro (H15), Marja-Liisa Autti (D45), Merja Puromies (D50), Salla Autti (D20), Ella Mahlamäki (D16), Maria Määttänen (D13) ja Liisa Raasakka (D12).

Hopeaa: Sanna Tervakangas (D40), Marita Kokkila (D50), Emilia Ståhlberg (D18), Daniel Rautio (H12) ja Raakel Markki (D80).

Pronssia: Elias Lehikoinen (H15), Pernilla Rantamäki (D40), Rita Linko (D50), Mikael Rautio (H14), Leena Paatero (D70), Elisa Ståhlberg (D14) ja Fanni Määttälä (D11TR).

Sunnuntain viestissä jatkui sama meno ja menestystä kahmittiin roppakaupalla samoissa sarjoissa. Mitalien määrässä veteraanit ottivat voiton nuorista lukemin 6-5, mutta nuoret käänsivät mitalitilaston itselleen viemällä kultamitalit lukemin 2-1.

Sarjavoittoihin ylsivät D130 sarjan joukkue Marja-Liisa Autti, Terhi Koivu-Tikkanen ja Pernilla Rantamäki, D11-14 sarjassa Elisa Ståhlberg, Siana Senn ja Maria Määttänen sekä H16 sarjassa Lauri Heinaro, Alvar Palmen ja Elias Lehikoinen. Erityisesti nuorimpien tyttöjen joukkue onnistui upeasti, kaikki tytöt tekivät tasaisen hyvät juoksut ja eroa toiseksi tulleeseen Lynxiin kertyi peräti 22 minuuttia. H16 sarjassa kilpailu oli huomattavasti tasaisempi, mutta sitäkin makeammalta tuntui, kun Elias pystyi pitämään ankkuriosuudella sekä SK Uuden että HS:n takanaan.

V__DCE7

D11-14 sarjan kultamitalistit Maria, Elisa ja Siana palkintojenjaossa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.