EsSun ja HS:n nuoret seuraottelussa

WP_000857 WP_000868Nuorten Jukolan jälkipelit käytiin sunnuntaina Isossa Vasikkasaaressa, jossa järjestettiin Espoon Suunnan ja Helsingin Suunnistajien 11-14 -vuotiaiden nuorten ensimmäinen perinteinen seuraottelu. Päivän ohjelmassa oli suunnistuksen lisäksi tietoa ja nokkeluutta vaativia tehtäviä, sekä luonnollisesti makkaranpaistoa ja vapaata yhdessäoloa. Mukana oli yhteensä 30 nuorta sekä joukko heidän vanhempiaan nauttimassa upeasta kesäpäivästä Espoon kaupungin ulkoilusaaressa.

Suunnistusosuus käytiin uunituoreella kesällä valmistuneella suunnistuskartalla, jonka EsSun nuoret (huom. ei kisassa mukana olleet) olivat kesätöinään Espoon kaupungille tehneet. Kokonaiskilpailusta muodostui erittäin tiukka päättyen lopulta EsSun niukkaakin niukempaan voittoon pistein 202-200. Jännityksellä jäämme odottamaan, millaisia lajeja HS ensi vuodeksi keksii, mikäli he vastaavat haasteeseen ja järjestävät tapahtuman myös ensi vuonna.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.