Suunnistuskoulun palautekyselyn tulokset

Suurkiitokset kaikille suunnistuskoulun palautekyselyyn vastanneille. Toimintamme ja upeat ohjaajamme saivat paljon positiivista palautetta, joka varmasti tsemppaa meitä kaikkia jatkossakin tekemään parhaamme lasten suunnistusharrastuksen eteen. Otamme myös kaikki kehitysehdotukset huomioon ensi kauden toimintaa suunniteltaessa. Palautetta saa toki antaa myös läpi vuoden joko suunnistuskoulun rehtorille tai ryhmien ohjaajille. Uusia ohjaajia kaivataan myös joka vuosi mukaan iloiseen joukkoon joten rohkeasti yhteyttä Sannaan jos talkootyö EsSun iloisessa ja kannustavassa suunnistuskoulussa kiinnostaa!

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille – tulokset

Toiminnan arviointi lapsille – tulokset

Alla vanhempien palautekyselystä saamamme vapaamuotoinen palaute:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.