SM-hisuissa tuli isolla porukalla menestystä

Viime viikonloppuna Padasjoella SM- sprntissä essulaisia oli 30 reipasta hisustajaa. Olimme suurin hisuseura SM-kisoissa. Seuraavana päivänä 14 joukkuetta säntäsi SM- parihisuviestiin.

Monelle nämä hisukisat olivat viime vuoden lumettoman talven jälkeen ensimmäiset hisustelut pariin vuoteen. Kisat olivatkin loistavaa harjoitusta tulevia kisoja varten. Essu lähtee isolla porukalla  myös Lumitoukolaan, AM-hisuihin ja SM-viesteihin Kouvolaan.

Parisprintissä yleisessä sarjassa Anni Honkimaa ja Venla Tahvanainen tsemppasivat hienosti neljännen sijan. SM-kultaa ropisi Ritva Mikkoselle ja Leena Paaterolle D140-sarjassa. Viidenneksi-D18 sarjassa suksivat Emilia Ståhlberg ja Heidi Plit. H 18- ja H20-sarjoissa essulla oli kaksi joukkuetta kummassakin, mutta tänä vuonna plaketeilta jäätiin täpärästi.

Lauantaina SM kultaa nappasi Virpi, jolla pullotti jo entuudestaan tältä talvelta vetskukisojen maailmanmestaruus Sveitsistä. Hopea sai Ritva Mikkonen ,ja samassa sarjassa Leena oli vielä plaketilla. Plaketeille ylsivät lisäksi D14 sarjassa Henriette Plit ja Taru Heinaro.

Lumikelit pysyvät loistavina edelleen, joten lintulauta rinnuksille ja ilmoittautumiset vetämään lopputalven hisukisoihin!

Emilia ja Heidi viidesTaru ja Henriette plaketeillaSuomen mestaritsuomenmestari virpi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.