50 talkootuntia + 120 innokasta lasta metsässä = yksi suunnistuskoulukerta

Sanna Tervakangas

S-koulu1EsSun lasten suunnistuskoulu kerää vuodesta toiseen ison joukon innokkaita lapsia oppimaan suunnistustaitoja iloisessa ja kannustavassa porukassa. Jokaisen suunnistuskoulukerran taustalla on huima määrä ohjaajien, apuohjaajien ja ratamestareiden talkootunteja, tuntimäärä on helpostikin yli 50, kun lasketaan ohjaajien, vakioapuohjaajien ja ratamestareiden työtunnit. Kiitos ja kumarrus kaikille niin näkyville kuin näkymättömille taustajoukoille! Itselleni ja uskon että myös kaikille muillekin tulee se paras kiitos kun näkee lasten oppimisen iloa, uuden oivaltamista ja muuten vaan iloista menoa metsässä, joskus peukku kartalla oikeassa paikassa, tarkka suunnitelma rastin löytämiseen selvillä, ja joskus taas keppikokoelmaa tai mustikoita keräämässä.

s-koulu2

Tässä muutamia kuvia tämän viikon suunnistuskoulusta Puolarmaarista, jossa viuhkasuunnistuksen lisäksi temppuiltiin hiekkakuopalle tehdyllä ketteryysradalla ja suunnistettiin hauskaa värisuunnistusta niityllä. Näissä näkyy juuri niitä iloisia ilmeitä jotka saavat jo odottamaan ensi viikkoa ja seuraavaa suunnistuskoulukertaa :)

s-koulu3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.