Tue EsSun toimintaa veikkaamalla

EsSu on mukana Valon ja Veikkauksen kehittämässä verkkokumppanuustoiminnassa, jonka tavoitteena on auttaa seuroja varainhankinnassa. EsSulle maksetaan yhteistyöstä korvaus , jonka suuruus määräytyy EsSun verkkosivujen kautta pelattujen pelien mukaan. Tällä hetkellä pelaamaan pääsee klikkaamalla vasemman palkin ”varainhankintakumppanit” ja sieltä skrollamalla alalaitaan ”pelaa veikkauksen pelejä” (sivu-uudistuksen myötä tämäkin muuttuu helpommaksi). Pelaaminen vaatii veikkauksen nettirekisteröitymisen , joka kannatta myös tehdä EsSu-sivujen kautta ellei sellaista vielä ole. Eli huominen lotto vetämään EsSu-sivuilta! Teit hyvän työn vaikka voittoa ei tulisikaan.

Muita EsSun varainhankinta kumppaneita on Tele Finland ja Noname. Tele Finland maksaa EsSulle 50 euroa jokaisesta hankitusta puhelinliittymästä ja EsSun koodilla Nonamen verkkokaupan kautta hankituista urheiluvarusteista saa ostaja 10% alennuksen ja seura 20% hyvityksen. Tarkemmat ohjeet varainhankintakumppanit sivupalkista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.