Talvikauden palkintojenjako

Nastarit on jo kaapista kaivettu kun talvikausi laitettiin pakettiin ja EsSun parhaat hisustajat ja hiihtäjät palkittiin kauden päättäjäisissä. Johtokunta joutui tällä kertaa lukemaan kiertopalkintosääntöjä suurennuslasin kanssa, kun hiihtopokaali (hiihtokisan miesten pitkän radan nopein) jaettiin historiallisesti ja urheilullisesti oikeudenmukaisesti naiselle, koska Venlan aika oli myös miesten pitkän radan nopein. Parhaaksi hiihtosuunnistussuoritukseksi arvioitiin Venlan, Annin ja Virpin viides sija SM-viestissä naisten pääsarjassa.

Hiihtopokaali Venla TahvanainenHiihtopokaali2015

Siimelän pokaali Naisten SM-viestijoukkue (Venla, Anni, Virpi)Siimelä2015

Salovaaran pokaali (paras veteraani) Virpi PalmenSalovaara2015

Salovaaran junnupytty Alvar Palmen

Talven korttelicup parhaat olivat H/D 12 Daniel RautioKorttelimestari2015 ja H/D14 Elli Suntioinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.