Hallisuunnistusta ryhmille tarjolla touko-kesäkuussa

CFFDx9hWgAA3FQa

Tuo ryhmäsi tai koululuokkasi tutustumaan sisähallisuunnistukseen veloituksetta Ratiopharm-arenalle. Hallisuunnistuksessa jokainen saa suunnistaa sähäkän parin minuutin suorituksen turvallisissa halliolosuhteissa, niin monta kertaa kuin ryhmän vuorolla ehtii. Useita eri ratavaihtoehtoja, joita voi kokeilla peräjälkeen. Ammattitaitoinen ohjaajamme antaa lyhyen perehdytyksen tähän kaikille sopivaan helppoon ja hauskaan lajiin, ja sen jälkeen pääsette ryhmän kanssa kokeilemaan mistä tässä on kysymys. Radan voi kiertää myös kävellen tai pyörätuolilla. Varustukseksi tarvitaan normaali sisäliikuntatuntivarustus, jalkineeksi lenkkitossut tai vastaavat. Kaikki lajissa tarvittava muu varustus tulee ohjaajaltamme. Suorituksesta saa halutessaan muistoksi ajanottotulosteen, joka ei ole välttämätön. Aikaisempi suunnistuskokemus ei ole tarpeellista.

 Tunnin vuorot ovat varattavissa etukäteen seuraavasta linkistä: https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1299580&chk=HTVF6EP9 , tarkista vapaat ajankohdat linkin takaa.

Ryhmän koko korkeintaan noin 20 henkeä, ja suositeltava ikäluokka 8-12 vuotta (alakouluikäiset). Ryhmällä on oltava ainakin yksi täysi-ikäinen ryhmänjohtaja. Kannattaa olla nopea, aikaisemman kokemuksen perusteella vuorot varataan loppuun pian!

Tuo ryhmäsi Ratiopharm-arenan kassalle ajoissa, viimeistään noin 15 minuuttia ennen vuoron alkua. Kassahenkilökunta antaa ryhmälle opastuksen ja pääsyn suorituspaikalle.

 

Ohjauksesta vastaa Espoon Suunnan ammattitaitoinen ohjaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.