Essulla hieno päivä SM-keskimatkalla.

Ikaalisten Luhalahdella aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä saivat niin kilpailijat kuin myös huoltojoukotkin viettää pitkän päivän aamun karsintojen ja iltapäivän finaalien muodossa, mutta homma kannatti. Päivä toi mukanaan paljon menestystä EsSulle.

Emilialle kultaa

Emilialle kultaa

Kirkkaimpana tähtenä Emilia Ståhlberg jatkoi viimevuoden SM-kultaputkea D18-sarjan mestaruudella. Upeasti mitalille suunnistivat myös Ella Mahlamäki (pronssia D17), Sini Pekkala (hopeaa D40), Pertti Laurila (hopeaa, H80), Merja Puromies (pronssia D55) ja Eeva Tanska (pronssia, D70). Plaketit kotiinviemisiksi saivat Heidi Plit (4., D17), Aleksi Sorsa 6., H18), Maria Määttänen (7., D15), Elisa Ståhlberg (10., D15) ja Leena Paatero (4., D70).

Sinille hopeaa

Sinille hopeaa

Ellalle pronssia

Ellalle pronssia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eevalle pronssia ja Leena neljäs

Eevalle pronssia ja Leena neljäs

Plaketeilla Maria ja Elisa

Plaketeilla Maria ja Elisa

 

Axu_SM15

Axu Sorsa

 

EllaEmiliaHeidi

Heidi, Emilia ja Ella

ESSU ONNITTELEE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.