EsSun nuoret pitivät hauskaa Särkänniemessä

Espoon Suunnan perinteinen kevätretki Särkänniemisuunnistukseen sujui jälleen kerran iloisissa merkeissä. Aamupäivän Särkänniemisuunnistukseen, joka oli Sprinttikilpailu Särkänniemen laitteiden keskellä, osallistui peräti 80 essulaista nuorta. Iltapäivän aikuisten kilpailuun vielä muutama essulainen lisää. Essulaisilta nähtiin paljon hienoja suorituksia, ja moni nuori suunnistaja olikin elämänsä ensimmäisissä suunnistuskilpailussa. Palkintosijoille pääsivät EsSusta Lauri (H16), Aarne (H8RR), Maria (D14) ja Martta (D8RR), jotka saivat kotiin tuomisiksi komeat Näsinneula-pokaalit. Onnea!

Sääkin suosi retkeilijäitä aamupäivän sateen jälkeen. Myös nuorten suunnistajien kasvoilla näkyi aurinko, kun kilpailun jännitys vaihtui huvipuiston riemuihin. Päivän suurimmat suosikit tuntuivat olevan Tornado ja Koskiseikkailu.

Särkänniemi 2015 Särkänniemi 2015

Yllä olevissa kuvissa Jussi ja Akseli HighVoltagessa sekä Aarne ja Martta palkintokorokkellla.

Päivän iloisiin tunnelmiin pääsee myös järjestäjien ottamien kuvien kautta

http://koovee.kuvat.fi/kuvat/Särkänniemi-suunnistus+2015/

Ensi vuonna uudestaan!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.