KLL kisoissa paljon Essun nuoria mukana

Paljon oli Essun nuoria mukana KLL kisoissa Veikkolassa 28-29.8 ja menestystä tuli. Maria Määttänen hopealla, mutta vain sekunnin jäi voitosta. Maria oli Helsingin kakkosjoukkueessa B-sarjan viestissä, aloitti hyvin ja suunnistivat kuudenneksi. C-sarjan eli lukiolaisten viestin voitti Helsinki ja joukkueen aloittajana Emilia Ståhlberg. Märskyläiset olivat pukeutuneet super hauskasti molempina kisapäivinä, oli prinssiä, prinsessaa ja leopardeja.. Espoon ykkösjoukkue nappasi viidennen sijan A-sarjassa. Tässä joukkueessa oli essulaisista Liisa Raasakka toisella osuudella, muut joukkueen jäsenet olivat Paulus Hanhijärvi ja Hanne Hilo.

Henkilökohtaisissa kisoissa oli ennätysmäärä osallistujia yli 1500 suunnistajaa, joten sarjoissa oli paljon osallistujia ympäri Suomea. Kymmenen joukkoon ylsivät seuraavat essulaiset:

5. Alvar Palmen, H17 ja Hiisilä Hannes H10 RR

7. Emilia Ståhlberg, D20 ja Ella Mahlamäki, D17

8. Lari Pernu , H20 ja Lauri Heinaro, H16

9. Heidi Plit, D17

KLL asut C-sarjan voittajat Espoo viides