Taas yksi menestyksekäs SM-viikonloppu…

D18 neljäs

D18-viestitrio Anni, Ella ja Emilia

Aloittaja ilman kenkää

H18-viesti aloittaja Allu ilman kenkää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essulaisille ropisi taas mitaleita ja plaketteja roppakaupalla viikonloppuna.

SM-sprintistä voittoon pinkaisi Matti H75-sarjassa, hopealle Pertti (H80), Leena (D70) ja Lari (H18). Pronssimitalit ripustettiin Annin (D18) ja Heidi (D17) kaulaan. Nuorten sarjoissa plaketteja jaettiin vielä Laurille, joka oli 7. H16 sarjassa, sekä Emilialle 8. (D18) ja Ellalle 10. (D17).

Vielä väliaikarastilla mitalikolmikossa ollut Allu jä lopulta kolmen sekunnin päähän pronssista, sijoittuen kuudenneksi H17-sarjassa. R2-sarjoissa menestyivät myös Herkko 5. (H45) ja Virpi 5. (D45). D70 sarjassa Ritva 5. ja Eeva 6.

Sunnuntain SM-viesteissä essulaisten hyvä kulku jatkui edelleen. H18-sarjassa Allu, Axu ja Lari nappasivat voiton. Viestin kulku oli täynnä jännitystä kuin Tex Willer parhaimmillaan. Aloitusosuudella Allu tuli viimeiset neljä rastiväliä ilman toista kenkään ja vaihtoi kärkiletkan tuntumassa kolmantena. Axu meni hurjaa vauhtia, sormikin murtui matkalla, mutta teki eroa seuraavaan joukkueeseen 5 minuuttia. Larilla teki tasoituksen vuoksi muutaman ylimääräisen kaarroksen, mutta korjasi kuitenkin selkeän voitto Essun pojille. ”No pain, no gain” sanoo jenkki ja eGroupin pojat demonstroivat sen käytännössä nostamalla taas kerran Ray-Banit nenälle voiton merkiksi, tapansa mukaisesti.

D70-sarjassa Eeva, Ritva ja Leena suunnistivat tarkasti ja voittivat SM kultaa. Muita viestimenestyjiä olivat H70 sarjassa (Rönkkö, Elomaa, Pajala) ottivat pronssia. Pronssille tsemppasivat myös D50 (Varpula, Linko, Autti) kolmikko sekä D45 (Heinaro, Haataja, Pekkala).

Nuorten sarjoissa plaketteja jaetaan myös viesteissä ja tiukan kisan jälkeen D18 sarjan tytöt (Anni, Ella ja Emilia) olivat neljäs. Kuudenneksi tsemppasivat D20 tytöt (Elva, Elsi ja Heidi).

Kulta tytöt

Leena, Eeva ja Ritva – SM-kultaa

H18 kultaa

Alvar, Aksu ja Lari – SM kultaa

Heidille pronssia

Heidille pronssia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onnittelut kaikille mitalisteille, plaketisteille sekä muillekin hyville suorituksille!

Viikonlopun jälkeen Essu on SM-mitalitilastossa toisena vain niukasti Pyrinnön perässä, ja tästä on hyvä tsempata runsaalla osanotolla ja loistosuorituksilla vielä yö- ja erikoispitkä-SM:stä mahtipisteet kotiin, ja tavoitella historiallista täyspottia seurojen välisessä kisassa.

Sm sprintti