Monipuolinen maaliskuu -kisa EsSun nuorille

Monipuolinen maaliskuu -kisa kannustaa lapsia ja nuoria monipuoliseen liikuntaan! Tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta eri liikuntalajia maaliskuun aikana. Käy vaikka luistelemassa, uimassa, suunnistamassa, jumpassa, potkulautailemassa, pelaamassa futista, salibandyä, sulkapalloa ja houkuttele kaverit ja perhe mukaan pihapeleihin tai hiihtoretkelle! Kokeile jotain uutta lajia tai kerää pisteitä kaikista omista lempilajeistasi!

Säännöt:

Kisaan voi osallistua kaikki EsSun max 16-sarjojen nuoret. Sarjoja on kaksi:

  • 2006 ja sen jälkeen syntyneet
  • 2000-2005 syntyneet

Harrasta mahdollisimman montaa eri liikuntalajia 1.-31.3.2016 välisenä aikana. Lajisuoritukseksi lasketaan vähintään 30 min kestoinen suoritus. Lajisuorituksen voi saada sekä ohjatusta että omatoimisista harrastamisesta. Kustakin lajista voi saada aina vain yhden pisteen. Saman lajin eri variaatiot lasketaan yhdeksi lajiksi, esimerkiksi perinteinen ja luisteluhiihto ovat samaa lajia, samoin erilaiset jumpat lasketaan yhdeksi lajiksi. Suunnistuslajeista ns. jalkasuunnistus (metsässä, korttelissa, sprintissä) lasketaan yhdeksi lajiksi, hiihtosuunnistus on taas oma lajinsa.

Kerää suoritukset alla olevaan taulukkoon ja palata taulukko 5.4. mennessä Sannalle sanna.tervakangas at hotmail.fi.

Monipuolinen maaliskuu

Palkinnot:

Molemmissa sarjoissa eniten pisteitä saaneet nuoret palkitaan EsSun talvikauden päättäjäisissä huhtikuussa (tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin).

Monipuolista ja liikkuvaa maaliskuuta kaikille!