Essulaiset isolla porukalla hisu SM-kisoissa

SMH18

. H18 sarjassa Alvar teki komean aloituksen ja tuli kärjessä vaihtoon, Mikko Tervakangas hisusti tarkasti ja Emil vasta 14 vuotias ankkuroi hienosti, sijalle 6.

D210 SM

Sunnuntain viesteissä D210 sarjassa Ritva, Eeva ja Leena viime vuoden tapaan voittivat SM kultaa

D16SMviesti

D16 tytöt Aino Lehikoinen, Maria Määttänen ja Iida Haapala 5.

SMviestiD21

D21 sarjassa Venla, Anni ja Virpi hiihtivät tasaisesti ja sijoitus oli viides.

SMviestiH130

H130 sarjassa joukkueella Carl Fey, Herkko Plit ja Pasi Laaksonen napattiin hopeaa.

Espoon Suunta oli jälleen kerran suurin seura hiihtosuunnistuksen SM-viesteissä. Mitaleita ja plaketteja tuli runsaasti. Osallistumassa konkareita ja ensikertalaisia. Sunnuntain viesteissä D210 sarjassa Ritva, Eeva ja Leena viime vuoden tapaan voittivat SM kultaa. H18 sarjassa Alvar teki komean aloituksen ja tuli kärjessä vaihtoon, Mikko Tervakangas hisusti tarkasti ja Emil vasta 14 vuotias ankkuroi hienosti, sijalle 6. D16 tytöt Aino Lehikoinen, Maria Määttänen ja Iida Haapala 5. 130 sarjassa joukkueella Carl Fey, Herkko Plit ja Pasi Laaksonen napattiin hopeaa.

D21 sarjassa Venla, Anni ja Virpi hiihtivät tasaisesti ja sijoitus oli viides. Kovassa seurassa maailmanmestareiden vauhdissa saivat Essun tytöt hisustella.

Henkilökohtaiset kisat hiihdettiin lauantaina. Radat olivat hyvin fyysiset. Välillä kivuttiin Häkärinteen päälle ja sieltä vauhdilla hisulatuja pitkin kiemurrellen alas. Kartta oli mittakaavassa 15 000, joten se toi haastetta lisää. Suksia ja sauvoja meni monella kisailijalla poikki vauhdikkailla urilla, niin kävi myös Alvarille ja näin kisa keskeytyi. Parasta hiihtosuunnistusharjoitusta onkin osallistua kisoihin, niin pääsee loisti olosuhteisiin tämän mukavan lajin pariin.

Hopealle ylsi Ritva Mikkonen. Plaketteja tuli runsaasti. D16 sarjassa 8. Ida Haapala, D40 5. Sini Pekkala, D45 5. Virpi Palmen, D50 Rita Linko, D70 5. Leena Paatero. Anni Honkimaa oli naisten pääsarjassa 12, jääden tiukassa sekunttitaistelussa plakettisijan ulkopuolelle.