Pääkaupunkiseudun NSK ja EsSun pokaalijahti 31.5.2016 tulokset

Toukokuun viimeisen päivän helteinen ilta keräsi yli 250 nuorta kilpailemaan yhdistettyyn  Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailuun ja  Espoon Suunnan pokaalijahtiin Malminmäkeen, Espoon keskuspuiston länsireunaan. Ratamestari Joni Kempin suunnittelemilla radoilla oli riittävästi haastetta urheimpien viettäen tovin jos toisenkin hakiessa täydellisten leimausten sarjaa.

NSK rastipisteitä

NSK rastipisteitä oli metsässä pienellä alueella runsaasti.

Tulokset (TXT)

Väliajat (TXT)

Tulospalveluohjelmisto päätti tiistaiyön tunteina syödä 19 tulosta tulostusten muodostamisvaiheessa. Tulokset on nyt päivitetty vastaamaan paremmin todellisuutta. Jos kuitenkin havaitset jonkin epäjatkumon ilmoitathan siitä maililla pietu at espooonsuunta fi osoitteeseen. RR reiteillä puuttuva leimaus lisää 10min aikaa väliinjätetylle rastille kuten isommissakin kisoissa tapahtuu.

You may also like...