2016 Essun ja Lynxin yön mestarit

Kauhalan yö on pimeä

Kauhalan yö on pimeä

Yli 70 pimeää pelkäämätöntä suunnistajaa päätti lähteä mittelemään taitojaan tähtikirkkaan yötaivaan alle Kauhalaan eGamesin maastoon. Metsässä nähtiin taas huikeita rastinvalintoja ja mahtuipa mukaan muutama täysin Yö suunnistuksen ensikertalainenkin, vaikka suorituksesta tätä onkin hyvin vaikea arvata.

Teknisellä puolella kolea ilma aiheutti hieman harmaita hiuksia sähkönsyötön takkuillessa tulospalvelukoneille. Onneksi laitteiden akut jaksoivat parahultaisesti siihen saakka että invertteri lämpesi riittävästi. Löysimme myös selkeän korrelaation viileässä käytettyjen vanhojen oranssi-vihreiden emitkorttien ja rastin 77 välillä ,sillä kaikki kyseisellä rastilla käyneet oranssi-vihreät kortit jättivät rastin leimaamaatta. Tuloksissa nämä suoritukset on sijoitettu radoille joissa luke OV.

Loppukauden suunnistuksia silmälläpitäen onkin suositeltavaa miettiä oranssi-vihreiden, punaisten ja vaaleasinisten emit-korttien käyttöä ja kenties harkita emitin uusintaa. Jos tuloksesi on lipsahtanut pois näistä allaolevista tuloksista tai nimi on väärin, pistä viestiä Pietulle niin katsotaan löytyykö mtr-laitteesta varmuuskopiota.

Reittihärveliä emme tietenkään ole unohtaneet. Reittihärvelidatassa eivät suunnistajat ole aivan nopeusjärjestyksessä sillä Essun ja Lynxin datojen yhdistäjä unohti sortata juoksijat loppuajan perusteella. Ajanee kuitenkin asiansa spekulaatioalustana?

You may also like...