AOK kisattiin oittaalla

Kisakeskuksessa riitti kuhinaa kun yli 300 nuorta kannustusjoukkoineen oli saapunut paikalle

Kisakeskuksessa riitti kuhinaa kun yli 300 nuorta kannustusjoukkoineen oli saapunut paikalle

Yli 300 Uudenmaan suunnistavaa nuorta saapui mittelemään metsän herruudesta Oittaan pururadan maastoon, jonne Espoon Suunta oli Espoon kaupungin liikuntatoimen avustamana pystyttänyt taas kerran kisakeskuksen kahviloineen ja ensiapuineen, unohtamatta muita kisan ja sen seuraamisen kannalta merkittäviä rakenteita kuten tulospalvelua tai kuulutusta.

Useassa sarjassa nähtiin huikaisevan hienoja suorituksia, joista saa vain kevyen pintaraapaisun tutustuessaan allaoleviin tuloksiin ja väliaikoihin. Oman radan analysointiin ja suorituksen läpikäynnin parantamiseen on tarjolla myös reittihärveli johon voi käydä lisäämässä oman reittinsä.

tulokset ja valiajat

Kiitoksia kaikille osallistuneille niin suunnistajille kuin järjestelyissä avustaneille – ilman osallistumistanne olisi moni kokemus jäänyt kokematta. Nähdään pian uudestaan eGamesissa, kauhalassa. Muistathan ilmoittautua!

You may also like...