Pokaalijahti 5.9.2016 + Tulokset

Screen Shot 2016-09-05 at 21.32.44

Yli 130 suunnistajaa kirmasi Suurpellon niityillä aurinkoisessa säässä. Paljon hyviä suorituksia, vaikka edes rastireittiä helpottamassa menoa. Ensiviikolla sitten uudelleen.

tulokset (txt)
tulokset (html)
väliajat (txt)
väliajat (html)

————————————–

Tervetuloa Espoon Suunnan pokaalijahtiin maanantaina 5.9.2016 ratamestari Mirja Linjaman suunnittelemille radoille.

Paikka: Suurpelto

Osoite: ilmoittautuminen sijaitsee Vähän-Henttaan tien varrella olevalla hiekkakentällä. Paikka sijaitsee Kirjapihan vierestä lähtevän kävelytien alussa.

Pysäköinti: Olarin koulun ja Steiner-koulun välinen parkkipaikka. Pysäköinnistä viitoitus metsän läpi ilmoittautumispaikalle. Pyörillä voi tulla suoraan lähtöön. Älä lähde ajelemaan ja etsimään parkkipaikkaa Suurpellosta, ettet lisää autoliikennettä lasten suunnistusalueelle.

Suunnistamaan pääsee 18 – 19 välisenä aikana. Ilmoittautuminen ja lähtö sekä maali sijaitsevat koulun pysäköintipaikan välittömässä läheisyydessä.

Kilpailu:

Kilpailu on sprinttisuunnistusta rakennetussa ympäristössä sprinttisuunnistuskartalla (mittakaava 1:4 000). Rastimääritteet on painettu karttoihin, ei erillisiä irtomääritteitä. Rasteja on paljon lähekkäin, joten muista tarkistaa aina koodi.

Sarjat ja matkat sekä rastien määrä:

Kilpasarjat (H = pojat, D = tytöt):

Sarja       Matka    rastit

H/D8  1,1 km        9

H/D10 1,1 km       9

H/D12    1,3 km    10

H/D14    1,7 km    10

H/D14L 1,3 km     10

D16 1.8 km           10

H16    1.9 km        11

Saattaja/parisarjoissa (S-8,10,12,14,16) samat radat kuin kilpasarjoissa mutta radalle saa lähteä parin tai saattajan kanssa.

Ennen lähtöä:

Ennen maastoon lähtöä ilmoittautumispisteessä rekisteröidään emit –kortti, jonka jälkeen kerrotaan nimi ja sarja. Jos omaa emit’iä ei ole, sellaisen voi saada lainaksi ilmoittautumispisteestä. Huomioikaa että laina-emit’ejä on rajallisesti, joten niitä voi joutua odottamaan hetkisen, jos kaikki ovat käytössä.

Maastoon voi lähteä myös ilman ajanottoa.

Muista palauttaa lainaamasi emit-kortin tulospalveluun metsästä tultuasi!

Toiminta lähdössä:

Maastoon saa lähteä vapaassa järjestyksessä, kisassa ei ole lähtölistaa eikä kilpailijanumeroita. Muodostakaa sarjakohtaiset jonot niin metsään lähtö sujuu jouheammin.

Lähtö on jaettu sarjojen mukaan karsinoihin. Ensimmäisessä (3minuuttia lähtöön) karsinassa voi tutustua 8&10-sarjan ratoihin. Muille sarjoille näkyy kisakartta johon on merkitty K-piste. Kaikki kartat on suunnattu maaston mukaan. Paikalla on ohjaajia jotka neuvovat karttojen luvussa.

Toisessa karsinassa (2 minuuttia lähtöön) 10-sarjalaiset saavat oman karttansa. Muille sarjoille karsinassa on mallikartta, johon on merkitty K-piste.

Kolmannessa karsinassa (1 minuutti lähtöön) 12- ja 14-sarjalaiset saavat ottaa kartan karttaämpäristä.

Lähtö: 16-sarjalaiset saavat ottaa kartan karttaämpäristä lähtöhetkellä. Emit-kortti nollataan, kilpailuaika lähtee käyntiin kun kortti nostetaan lukijasta.

Suluissa olevat ajat ovat pokaalijahdeissa ohjeellisia, niistä voidaan joustaa lähtijämäärän sekä yksittäisen kilpailijan valmiuden mukaan.

Yllä oleva karsinajako on muutoin samanlainen kuin virallisissa kisoissa, mutta ensimmäisen karsinan jälkeen niissä on vielä lähtöajan ja kilpailijanumeron tarkistus-karsina ja sen jälkeen emit-kortin nollauskarsina. Eli kun olet käynyt kokeilemassa kisaamista pokaalijahdissa voit hyvillä mielin lähteä kisaamaan muuallekin – toiminta on samanlaista, vain pari karsinaa tulee väliin!!!

Radalla:

Suorat radat – ikäryhmän tasoiset radat, joilla ei ole viitoitusta. Rastit merkitty kartassa olevilla rastikoodeilla.

H/D14L – sarja, joka on tarkoitettu suunnistusta vähemmän aikaa harrastaneille 13- ja 14-vuotiaille. Rata on lyhyempi ja helpompi kuin H/D14-sarjan normaaliradat. Rastit merkitty kartassa olevilla rastikoodeilla.

Maaliintulon jälkeen:

Maalileimauksen jälkeen palaa ilmoittautumispisteen vieressä olevaan tulospalveluun, jossa toimitsija siirtää emit-korttisi tiedot tuloslaskentaan ja saat tuloslipukkeen. Myös keskeyttäneiden tai ilman ajanottoa suunnistaneiden täytyy käydä ilmoittautumassa maaliin tulleeksi ennen poislähtöä.

Tulokset

Tulokset julkaistaan EsSun nettisivuilla viimeistään tiistaina 6. syyskuuta.

You may also like...