EsSun Gutz tuotemyynti käynnistyy taas

Hei,

Viime vuoden positiivisten kokemusten myötä käynnistämme jälleen GUTZ-tuotemyyntikampanjan. Mallistossa on mm. laadukkaita treenivaatteita ja alusvaatteita miehille, naisille sekä lapsille (www.gutz.fi).
Tavoitteenamme on myydä yli 1 000 pakettia eli ansaita seuralle yli 5 000 euroa! Tuotteet on koettu laadukkaiksi, joten näitä kannattaa hankkia sekä itselle että tuttaville. Kertyneet varat käytetään seuran tärkeiden tapahtumien tukemiseen, kuten esimerkiksi nuorten Särkänniemisuunnistuksen matkoihin tai Jukola-bussin kuluihin.

 

Tilaaminen on helppoa:

 

  • Käy tutustumassa tuotteisiin osoitteesta gutz.fi. Jaamme myös GUTZ- kuvastoja seuran lähiaikojen tapahtumissa.
  • Tee tilaus viimeistään 31.5. kirjautumalla myyjänä Gutzin sivuille. Lähetämme sähköpostiisi lähipäivinä tähän tarvittavat tunnukset (täysi-ikäisille seuran jäsenille). Voit tilata tuotteita sekä omaan käyttöön että tarjota mahdollisuutta myös ystäville, työkavereille, naapureille, sukulaisille jne. Jokainen tuotepakkaus maksaa aina 20€, josta seura saa itselleen 5€ eli 25 % myynnistä. Saat laskun tuotteista Myclubin kautta.
  • Voit myös tehdä tilauksen kuvaston ohesta löytyvälle listalle ja toimittaa sen viimeistään 30.5. mennessä Riikka Ståhlbergille: riikka.stahlberg <at> icloud.com. Ongelmatilanteissa tai kun haluat lisätietoja tuotteista tai myynnistä ota rohkeasti yhteyttä Riikkaan 050 531 2327. Säilytä tilauslista itselläsi.

Tuotteiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Gutz toimittaa tuotteet Essulle kootusti ja ne jaetaan myyjille sovittuna päivänä. Tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus.
Kaikki innolla mukaan. Parhaat myyjät palkitaan.