eGames tulee taas – Tervetuloa kisaamaan hienoihin maastoihin!

Vuoden 2018 kansallinen eGames-kilpailu kisataan 4-5.8. Jokasyksyisessä, kaksipäiväisessä kilpailussa on  perinteiseen tapaan lauantaina luvassa keskimatkaa ja sunnuntaina puolestaan suunnistetaan pitkän matkan radoilla.

Kilpailu käydään Kirkkonummen ja Siuntion rajamailla, Meiko-järven eteläpuolella, alueella, joka on osin samaa kuin vuoden 2016 SM-pitkä R1 -kilpailussa. Kilpailualueen pohjoisosa on varsinaista huippumaastoa soiden täplittämine avokallioalueineen, ja järviylängöllä on ilo kirmata. Monipäinen ratamestaritiimi pitää huolen siitä, että molemmille päiville riittää sopivasti haastetta jokaiseen sarjaan.

Ilmottautuminen on nyt auki Irma-palvelussa, ja mukaan voi lähteä niin molemmille päiville kuin vain toisellekin. 

Kilpailusivuille tullaan päivittämään materiaalia heinäkuun mittaa, käythän jo nyt lukemassa kilpailukutsun, josta löytyy lisätietoa mm. ilmottautumisesta. 

Lisäksi molempina päivinä tarjotaan mahdollisuus kuntosuunnistukseen.

Tervetuloa kilpailemaan ja nauttimaan läntiselle Uudellemaalle!