Jukolabussi tulee taas!

Kuvan kulkuneuvo ei fyysisesti vastaa tulevaa Jukolabussia eikä metsää ole vahingoitettu kuvan muodostamisessa

Jukolaan pääsee teknisesti omallakin autolla. Ei kuitenkaan ehkä kannattavin vaihtoehto, sillä perinteinen ja ennenkaikkea paluumatkalla uupuneille suunnistajille äärimmäisen turvallinen ja ympäristöystävällinen liikkumismuoto eli Essun Jukolabussi on taas tarjolla.

Essun bussi Kangasala-Jukolaan starttaa Essun majalta (lähtöaika tarkentuu myöhemmin) kisapäivän aamuna. Paluumatkalle lähdetään puolen päivän jälkeen, tai kun kaikki bussimatkustajat ovat löytäneet pois metsästä. Matkan hinta noin 30€  Bussi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mielellään bussin varaamisen arviointia varten hetimiten, mutta kuitenkin viimeistään 1.5.2019

Ilmoittaudu bussikuljetukseen myclubissa.

ps.

Mikäli haluat suunnistaa Essun joukkueissa Jukolan ja Venlojen viesteissä, käy samalla ilmoittamassa haluukkuutesi MyClubiin (1.5.2019 mennessä).

You may also like...